Collectie te verkrijgen bij HomeAccent Interieurbureau

Collectie VLOEREN, RAAM- EN WANDBEKLEDING, MEUBELS en verlichting

Vloeren/karpetten

Vloeren vormen een belangrijke basis van elk interieur. Bij ons vindt u een breed assortiment zachte en harde vloeren, in verschillende kleuren, structuren, materialen en prijscategorieën.

​​​​ 

Denk aan houten vloeren, pvc, laminaat, vinyl, vloerbedekking, maar ook voor een mooi karpet kunt u bij ons terecht. 

Een karpet is warm en zacht, heeft sfeer en is zeer comfortabel. En dat niet alleen, tapijt heeft ook een geluiddempende werking. Vervelende loopgeluiden worden hoorbaar minder wanneer er een karpet in uw woonruimte gelegd wordt, zeker in combinatie met ondertapijt.

 


Gordijnen, raam-/wandbekleding en meubelstoffen​

Uw leefomgeving komt pas echt tot haar recht met een passende gordijnen, raam- en wandbekleding. Materiaal, kleurschikking en patronen zijn van grote invloed op de sfeer in uw huis.

Wij beschikken over een breed assortiment, gordijnen, raam- en wandbekleding alsook meubelstoffen van duurzame kwaliteit in diverse prijscategorieën. 

Wat is uw smaak, welke sfeer zoekt u, welke kleuren spreken u aan? Als we dit begrijpen, bepalen we uw persoonlijke stijl en sfeer.

Neem foto's mee, aan de hand daarvan maken we een keuze, welke we graag bij u thuis verder adviseren voor een passend resultaat.

Heeft u goede zitmeubelen waarvan de stof versleten is. Of een antiek stoeltje gekregen waarvan de stof niet bij u past.

Wij hebben diverse leuke meubelstoffen, modern, klassiek, landelijk, industrieel.

Laat uw zitmeubel bij ons opnieuw bekleden en hij is weer als nieuw. 

Meubels
  ​

Tegenwoordig is er zo ontzettend veel keus en zijn de meubelzaken zo groot, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Naast de collectie die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij u de mogelijkheid om u mee te nemen (op afspraak) naar het Interieurcentrum van Nederland. Wij kennen de weg en weten precies waar u moet zijn. Dit bespaart u veel tijd!

Of een meubel op maat, geheel naar eigen wens, passend in jouw interieur. HomeAccent ontwerpt een meubel in 3d fotorealistische impressies. Dit geeft een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Indien gewenst kunnen wij een interieur- of meubelmaker inschakelen voor de realisatie van het meubelontwerp.

 ​​​

​​​