Site: NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief


Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden als er nieuws is over de collecties van HomeAccent! Regelmatig laten wij ook een klant aan het woord.

Mail naar info@homeaccent.nl, voer je naam en e-mailadres in en zet in het onderwerp 'Abonneren'. Dan weet je zeker dat je niets meer mist!

Je kunt het abonnement op de nieuwsbrief eenvoudig opzeggen via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief te vinden is of via bovenstaand mailadres en zet daar in het onderwerp 'Opzegging'. Laat ons alstublieft ook de reden van uw opzegging weten, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Je kunt ons daarnaast ook volgen op Facebook, Pinterest en Twitter door onderin op desbetreffende logo’s te klikken. Daar zetten we tussendoor ook leuke nieuwtjes op!


De laatste nieuwsbrieven:


10 september 2016


 

Openingsdagen


Tijdens de openingsdagen hebben we een actie gehouden waarbij je een prijs kon winnen. We vonden het erg leuk om tijdens de openingsdagen al zoveel bezoek en zoveel leuke reacties over onze nieuwe winkel te krijgen. We waren er zelf al enthousiast over, maar na de afgelopen openingsdagen zijn we helemaal enthousiast. Het was erg leuk om te horen dat onze winkel een aanwinst in Ootmarsum is. We nodigen je uiteraard dan ook van harte uit om regelmatig even te snuffelen tussen de collectie.

Misschien is het ter sprake gekomen, misschien net even niet. Naast onze meubels, verlichting en accessoires, hebben we onze gordijnencollectie, onze behangcollectie en onze vloerencollectie ook uitgebreid. Kijk ook hier eens tussen, om inspiratie op te doen voor je volgende project. Je mag zelf een kijkje nemen, maar we helpen je uiteraard ook graag.

Over tot de prijzen!

Kijk hieronder snel of je wat gewonnen hebt en wat je dan krijgt!

Interieuradvies aan huis t.w. € 159,00 is gewonnen door I. Damhuis, Ootmarsum
Cadeaubon ter waarde van € 75,00 is gewonnen door S. ten Kate, Utrecht
Cadeaubon ter waarde van € 50,00 is gewonnen door M. Welhuis, Denekamp
Cadeaubon ter waarde van € 25,00 is gewonnen door A. Reekers, Almelo

Deze personen van harte gefeliciteerd met je prijs! Je kunt de prijs tijdens openingsuren ophalen bij ons.