HOMEACCENT | interieuradvies & interieurontwerp, meubels, raam- en wandbekleding, vloeren en/of begeleiding.

naast interieuradvies nu ook een woonwinkel


Of u nu houdt van een modern, landelijk, industrieel of een stijlvol interieur, elk project, groot of klein, is voor ons uniek en wordt met de meeste passie en precisie aangepakt. 

We luisteren eerst naar uw smaak. Die zetten we om in een kunstig concept, passend bij uw stijl, budget en deadline.

Indien u een ontwerp laat maken, blijft u bij ons vrij waar u uw meubels e.d. wilt kopen. Maar naast interieuradvies & interieurontwerp verkopen wij wel meubels, raam- en wandbekleding, vloeren, accessoires en verlichting. In onze winkel hebben we mooie voorbeelden staan, maar uiteraard mag u ook mee naar de inkoopcentra voor interieur.

Graag gaan we deze uitdaging met u aan.

'Jouw droom... onze passie'
Openingsdagen


Tijdens de openingsdagen hebben we een actie gehouden waarbij je een prijs kon winnen. We vonden het erg leuk om tijdens de openingsdagen al zoveel bezoek en zoveel leuke reacties over onze nieuwe winkel te krijgen. We waren er zelf al enthousiast over, maar na de afgelopen openingsdagen zijn we helemaal enthousiast. Het was erg leuk om te horen dat onze winkel een aanwinst in Ootmarsum is. We nodigen je uiteraard dan ook van harte uit om regelmatig even te snuffelen tussen de collectie.

Misschien is het ter sprake gekomen, misschien net even niet. Naast onze meubels, verlichting en accessoires, hebben we onze gordijnencollectie, onze behangcollectie en onze vloerencollectie ook uitgebreid. Kijk ook hier eens tussen, om inspiratie op te doen voor je volgende project. Je mag zelf een kijkje nemen, maar we helpen je uiteraard ook graag.

Over tot de prijzen!

Kijk hieronder snel of je wat gewonnen hebt en wat je dan krijgt!

Interieuradvies aan huis t.w. € 159,00 is gewonnen door I. Damhuis, Ootmarsum
Cadeaubon ter waarde van € 75,00 is gewonnen door S. ten Kate, Utrecht
Cadeaubon ter waarde van € 50,00 is gewonnen door M. Welhuis, Denekamp
Cadeaubon ter waarde van € 25,00 is gewonnen door A. Reekers, Almelo

Deze personen van harte gefeliciteerd met je prijs! Je kunt de prijs tijdens openingsuren ophalen bij ons.