Werkwijze van HomeAccent Interieurbureau

INTERIEURADVIES & 3D ONTWERP

Het veranderen van uw interieur of het aanschaffen van
nieuwe meubels is niet altijd eenvoudig, ongeacht uw smaak. Wat de één prachtig vindt, spreekt een ander totaal niet aan. Door goed naar u te luisteren, komt er een interieurplan tot stand dat perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Dit geeft u de nodige houvast voor het maken van de juiste keuzes, waardoor tegenvallende verbouwingen en miskopen voorkomen kunnen worden. 

HomeAccent maakt het makkelijk en inzichtelijk voor u door het maken van een 3D interieurplan van de gewenste ruimte, na een gezamenlijk overleg over wat de wensen zijn. We vertalen het wensenpakket in tekeningen op schaal met een kleuradvies en een compact lichtplan. De fotorealistische impressies geven een heel duidelijk beeld hoe de ruimte er in werkelijkheid uit gaat zien. Of het nu gaat om bestaande ruimtes, nieuwbouw, aanbouw of verbouw. De impressie zorgen dat het zeer realistisch in beeld gebracht wordt.

Voor sommige klanten blijft het daarbij, maar uiteraard kunnen we u ook begeleiden tijdens het vervolgtraject.
Denk aan een volledig lichtplan. Licht is één van de belangrijkste sfeermakers in een ruimte.  'Een andermans droom werkelijkheid zien worden, waarin jij deel hebt gehad, is een groot compliment.'

UW VERBOUWING, ONZE ZORG

Een verbouwing kunnen zorgen en stress meebrengen. Wij willen u graag deze zorgen en stress ontnemen door deze zaken voor u uit handen te nemen. 

Of het nu gaat om het aansturen van de bouw, de complete stoffering of de aanschaf van meubelen, HomeAccent zorgt ervoor dat uw droominterieur wordt gerealiseerd.  

Van begin tot eind kunt u aan ons overlaten: het ontwerp, het uitwerken ervan, het aanvragen van offertes, de beoordeling en het vergelijk ervan, het uitbesteden aan derden en de voorbereiding en begeleiding van de verbouwing.
Wilt u alleen een enkel deel uitbesteden? Uiteraard kan dat ook.