IMG 4144
15 jaar HomeAccent
jouw droom..., mijn  passie!
7

HomeAccent, 15 jaar interieur en passie

Alweer 15 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Een bijzonder moment om bij stil te staan. Wat vliegt de tijd, maar wat was het leuk! Als je elke dag met je passie bezig bent, voelt dat bijna niet als werk. En dan de reacties op het resultaat bij elke klant zijn werkelijk fantastisch. Het is geweldig om mensen blij te maken, en dat doen we bijna elke dag. En we blijven dit zeker nog vele jaren voortzetten, samen met Martin!

stageplek_homeaccent_ootmarsum_interieur

al van jongs af aan passie voor interieur

van jongs af aan

Laat me jullie meenemen naar het prille begin, want eerlijk gezegd had ik altijd maar één passie: het inrichten van huizen. Het creëren van een thuisgevoel in je eigen huis, zodat je elke dag met een glimlach naar huis gaat en volledig tot rust komt in je eigen omgeving.

Deze passie gaat ver terug. Als kind was ik altijd aan het tekenen en schetsen. Ik kan me niet meer herinneren hoe vaak ik mijn eigen slaapkamer opnieuw heb ingericht. En later, wanneer vrienden of familieleden een nieuw huis hadden gekocht, begon ik meteen met schetsen, en zag ik het eindresultaat al helemaal voor me.

één van mijn eerste gerealiseerde ontwerpen

DSC 0136

verkoop- en interieurstyling tot interieurontwerp en -adviezen

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, had ik een administratieve baan. Maar wanneer er wijzigingen in de showroom moesten worden aangebracht of als de inrichting aangepast moest worden, werd ik er altijd bij geroepen. Ik genoot van dat werk! Toch was de combinatie van mijn baan en mijn persoonlijke omstandigheden niet ideaal, en ik stond voor keuzes. Wat wilde ik eigenlijk het liefst en wat paste bij mijn privésituatie? Het was in die periode dat ik begon aan mijn opleiding Verkoopstyling, gevolgd door Interieurstyling. Ik schreef me in bij de KvK als HomeAccent Verkoopstyling & Interieurstyling en kon aan de slag. Ik was dolgelukkig!

In de afgelopen jaren heb ik mijn weg gevonden na heel wat vallen en opstaan, sjouwen en presenteren. Ik weet nu waar mijn passie echt ligt: interieurontwerp en stylingadvies. Door de diversiteit aan werkzaamheden en de vele contacten die ik heb opgedaan, heb ik veel geleerd. Deze ervaring gebruik ik dagelijks in mijn plannen, ontwerpen en adviezen voor onze klanten. Het was altijd geweldig om te zien hoezeer mensen mijn hulp waardeerden. En nu breng ik diezelfde passie over naar jou en vele anderen.

Enscape 2023 10 25 10 44 25

het is jouw thuis, dat vind ik het belangrijkst

je thuis voelen

Voordat ik mijn eigen bedrijf had, kende ik de mensen goed voor wie ik een ontwerp maakte. In het begin van HomeAccent was dat wel anders. Het vermogen om je in anderen in te leven, is wellicht het belangrijkste aspect als interieurontwerper en styliste, omdat je dicht bij de mensen komt. Ik wil jullie goed leren kennen. Weten waar jullie interesses liggen, wat jullie smaak is en wat voor jullie belangrijk is om je echt thuis te voelen. Jullie gezinssituatie, jullie levensbehoeften en de manier waarop jullie je huis willen indelen zijn allemaal de basis voor mijn plan voor jullie thuis.

inspiratie opdoen

Project foto eetkamerstoelen

onze interieurwinkel en studio

Nu, vele jaren later, met de ondersteuning, hulp en adviezen van mijn man Martin, hebben we onze weg gevonden. En laten we niet vergeten dat we werken met prachtige materialen, producten en geweldige leveranciers. Dat vormt de basis van ons bedrijf.

Vanaf 1 juni 2017 zijn we gevestigd aan de Grotestraat 21 in Ootmarsum en hebben we onze naam veranderd in HomeAccent Interieur & Ontwerp. Dat is wat we doen en waar we voor staan! Ontwerpen, interieurs of meubels, stylen, uitvoeren en begeleiden waar nodig.

We voelen ons thuis in onze woonwinkel, waar we een mooi en gevarieerd aanbod hebben van meubels, gordijnen, vloeren, wandbekleding, natuurlijke verven en prachtige verlichting en accessoires. We horen vaak dat we een mooie winkel hebben, en daar zijn we trots op. We blijven ons best doen om dit zo te houden.

IMG 20190516 144940

kennis, adviezen en ideeën delen

samen verder

Samen met Martin en Maud willen we onze kennis, adviezen en ideeën graag verder uitbreiden. We zijn met ons drieën binnen HomeAccent en hebben alledrie de gezamenlijke visie om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Elke dag zijn we bezig met onze passie, onze droom! Het is niet meer jouw droom en mijn passie, het is jouw droom... onze passie! We doen dit samen. Samen vervullen we de dromen van anderen, en dat is ons grootste compliment!

We nodigen je van harte uit in onze winkel om kennis te maken en te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieurontwerp en styling.

15 jaar HomeAccent Interieur & Ontwerp

keuken1

15 jaar jubileum

Maart 2023 was een feestelijke maand voor ons, want HomeAccent bestond 15 jaar! Het 15-jarig jubileum markeert niet alleen het verleden, maar ook de belofte van een inspirerende toekomst. We kijken vol enthousiasme uit naar alles dat nog komen gaat.

Onze toewijding voor uitmuntendheid, creativiteit en klanttevredenheid blijft onveranderd, en we kunnen niet wachten om nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen en prachtige interieur transformaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Bedankt voor 15 fantastische jaren, en op naar nog veel meer! 

homeaccent_interieuradvies_ootmarsum

creativiteit

volg ons

Blijf onze social media-kanalen volgen om op de hoogte te blijven. Hopelijk zien we je snel!

Met een vleugje creativiteit en warme groeten,

Esther

HOMEACCENT

al meer dan 15 jaar interieuradvies

contact


HomeAccent Interieur & Ontwerp

Grotestraat 21
7631 BT  Ootmarsum
www.homeaccent.nl

info@homeaccent.nl

Ontwerpstudio/winkel
0031 (0) 541 297945
Esther 0031 (0) 6 347 72 355
Martin 0031 (0) 6 513 58 585

extra informatie