2024
basso bank: jouw complete gids

Beste lezers, 

Graag neem ik jullie mee door onze collectie, waarbij ik de schijnwerpers richt op een van onze meest geliefde stukken: de modulaire Basso bank van Hofstede Raanhuis. Dit veelzijdige meubel is een ware eyecatcher in onze showroom, en ik kan niet wachten om met jullie te delen waarom!

veelzijdige opties voor elke stijl

hofstede raanhuis bank basso groen velours

een bank die zich aanpast aan jouw leven

De modulaire Basso bank is niet zomaar een bank; het is een veelzijdig en flexibel meubelstuk dat perfect past bij elke levensstijl en interieur. Met meer dan 50 verschillende zitelementen om uit te kiezen, biedt de Basso een ongekende vrijheid in het samenstellen van jouw ideale bank. Of je nu op zoek bent naar een compacte tweezitter of een ruimte hoekbank, met de Basso kun je het allemaal realiseren. 

basso bank hofstede raanhuis

jouw unieke design samenstellen

een bank op maat, speciaal voor jou

Wat de Basso bank zo uniek maakt, is de mogelijkheid om het volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Kies uit verschillende dieptes voor de modules, diverse stijlen voor de armen en poten, en een breed scala aan stoffen en kleuren om de bank echt jouw eigen te maken. Hier helpen wij uiteraard graag mee. Het modulaire ontwerp van de Basso maakt het ook mogelijk om te voldoen aan specifieke ruimtelijke vereisten. 

alle tijd en aandacht voor jouw wensen

WhatsApp Image 2024 01 25 at 10.56.22 AM (5)

comfort en kwaliteit, gegarandeerd

Naast zijn aanpasbaarheid staat de Basso ook bekend om zijn comfort en kwaliteit. Met kussens in verschillende stevigheidsniveaus biedt de bank een comfortabele zitervaring voor iedereen, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. 

Benieuwd naa de mogelijkheden van de Basso bank? 
Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door deze unieke bank. Samen creëren we jouw droombank, helemaal op maat en precies zoals jij het wilt!

Met warme groeten, 
Esther

Aanmelden voor nieuwsbrief

HOMEACCENT

al meer dan 16 jaar interieuradvies

contact


HomeAccent Interieur & Ontwerp

Grotestraat 21
7631 BT  Ootmarsum
www.homeaccent.nl

info@homeaccent.nl

Ontwerpstudio/winkel
0031 (0) 541 297945
Esther 0031 (0) 6 347 72 355
Martin 0031 (0) 6 513 58 585

extra informatie