Woonkamer_interieuradvies_tubbergen_homeaccent_3
een plek om te ontspannen
Senna fauteuil gerard van den berg

lekker relaxed zitten

de kunst van lekker relaxed zitten

Een fauteuil is onmisbaar in je woonkamer, het is een heerlijk plekje om lekker te ontspannen. Of dat nu is voor een avondje tv kijken of om heerlijk tot rust te komen na een dagje hard werken. Een eigen comfortabele fauteuil is precies wat je nodig hebt om even te genieten van jouw welverdiende relaxmoment. Daarnaast biedt een fauteuil een extra zitplaats in je kamer en creëer je er heel simpel een gezellig hoekje mee. Maar welke stoel past nu het beste bij jou en sluit qua styling aan bij de rest van je interieur? Graag laat ik een aantal mogelijkheden aan je zien.

de draaifauteuil

Een ideale stoel om enerzijds onderuitgezakt naar je favoriete programma te kunnen kijken op tv en anderzijds bij te draaien tijdens een gezellig avondje met vrienden. Met een draaifauteuil kun je alle kanten op. Deze stoel staat met stip op nummer één qua optimale beleving. Meestal wordt ervoor gekozen om de draaifauteuil op een centrale plek neer te zetten, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Een mooie plaid erover en een bijzettafeltje ernaast. Zo wordt het een beetje het middelpunt van je woonkamer en is jouw ultieme relaxplekje gecreëerd. Ongeacht jouw interieurstijl, in een draaifauteuil blijft het genieten!

chariot fauteuil gealux, boucle stof
passe partout2
Legendary fauteuil
sfeerbeeld interieur
basso clubs hofstede raanhuis

een strakke fauteuil

Ook de moderne, beetje robuuste relaxstoel ontbreekt natuurlijk niet in ons assortiment. Lekker comfortabel zitten in een ruime stoel waar je je eigen pose met gemak kunt innemen. Goed boek erbij en een heerlijk kopje koffie en jouw dag kan niet meer stuk. Deze strakke fauteuil past in elk interieur. Groot voordeel van deze stoel is dat het in zoveel verschillende versies te verkrijgen is. Van leer tot velvet stoffen en van rvs poten of buizen tot robuust eiken. Helemaal naar eigen smaak samen te stellen.

materiaal fauteuil

Ben je er over uit welke vorm stoel het moet worden, kom je aan bij de soort bekleding. Ook daar is het assortiment enorm. Zo is leder altijd heel stijlvol en straalt het een bepaalde luxe uit. Velvet stoffen daarentegen zijn weer heel trendy en geven een warme uitstraling. Maar ook een combinatie van leer en stof is vaak mogelijk. Qua onderhoud hoef je nergens echt rekening mee te houden. Alle materialen zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Het materiaal van de stoel is dus meer een kwestie van smaak en comfort.

hocker of poef

Wil je nog een stapje verder gaan in de relaxmodus, dan is er gelukkig nog de hocker of de poef! Zo kom je je stoel helemaal niet meer uit. Houd je van rust en eenheid, dan is het mooi om te kiezen voor hetzelfde materiaal dan je fauteuil. Echter soms is het juist prachtig om een totaal andere stijl te kiezen. Maar dat is wederom een kwestie van smaak. Hoe dan ook, een hocker of poef is super functioneel en biedt ook nog eens een extra zitplek als je onverwachts toch meer mensen op bezoek krijgt.

favoriete plekje

In het perfecte interieur zien we tegenwoordig heel vaak dat de fauteuil een prominente plek inneemt in de woonkamer. Het geeft een chique en trendy look. Naast dat je een draaifauteuil centraal kunt plaatsen in je kamer, wordt er ook vaak gekozen voor een speciaal relaxhoekje. Een plek om je even terug te trekken en te genieten van het moment. Naast de fauteuil plaats je een bijzettafeltje met een stijlvolle vloerlamp en een groene plant en jouw favoriete plekje is gecreëerd.

Meer weten over de favoriete fauteuil of hoe je het kunt stylen? Maak even een afspraak en kom gezellig naar onze woonwinkel in Ootmarsum. We hebben nu net weer nieuwe modellen binnengekregen.

Met een vleugje creativiteit en warme groeten,

Esther