Woonkamer_interieuradvies_tubbergen_homeaccent_3
muurverf_plafond_in_kleur_sfeer
kleur in je interieur

muurverf brengt sfeer

Zonder kleur in mijn leven zou het er heel anders uitzien. Ik houd van kleuren, maar ook van structuren. Als interieurstyliste kan ik heel blij worden van een mooie warme kleur of een stijlvolle structuur die precies past bij het huis of bij jou. Zo vind ik een passende kleur of structuur op de wanden van je kamer essentieel.  Dit bepaald de sfeer die jij in huis wilt realiseren. De sfeer waar jij blij van wordt.

welke sfeer wil je bereiken met de verfsoort

Authentique spreekkamer eetkamer visgraat vloer blauwe muur piano gouden lamp homeaccent jongbloed

keuze muurverf, beton mat of toch krijt?

Ik kan me dan ook helemaal verheugen als ik een nieuw moodboard mag maken voor een klant en daar de juiste invulling van de wanden voor moet bepalen. Vroeger was de keuze voor muurverf makkelijk. Je hoefde alleen maar een kleurtje te kiezen en je kon met een pot verf aan de slag. Tegenwoordig is dat de laatste stap die je moet nemen om een nieuwe look op de wand aan te brengen. Eerst ga je bepalen welk soort muurverf het gaat worden. 

In de wereld van de muurverf kijk je je ogen uit. Ik ben blij dat hierin de laatste jaren zoveel is veranderd. Nieuwe technieken, mooie structuren en tal van mogelijkheden. Je kunt nu echt keuzes maken die bij jóuw passen! Wil je een stoer resultaat dan kun je kiezen voor een moderne betonlook. Houd je van modern dan is er de matte muurverf of wil je iets landelijker dan is misschien krijtverf of kalkverf weer interessanter voor jou. Volop keus, maar oriënteer je dus goed alvorens je muurverf gaat kopen. 

jouw favoriete kleur mengen wij voor jou

Inspiratie 22

nieuwe kleur

Kleur is heel persoonlijk. De één houdt van wit en de ander voelt zich meer thuis met veel kleur. Daarnaast moet de nieuwe kleur op je wand natuurlijk passen bij de rest van je interieur. Je vloeren, je meubels en je gordijnen. Het moet wel een totaalplaatje worden, zodat het eindresultaat perfect is. En durf je een stapje verder te gaan, schilder dan eens een mooi vlak op je wand of schilder een deel van je plafond mee. De variatie hierin is eindeloos. Het leuke is dat je op deze manier veel effecten kunt bereiken. Maar gaat dit net iets buiten je comfortzone, dan houd je het toch lekker bij het verven van alleen de wanden. Je moet vooral doen waar jij blij van wordt!

verfmengmachine

Al een aantal jaren hebben we onze woonwinkel in Ootmarsum. Dit is écht ons tweede thuis. Hier presenteren we een deel van onze collectie, geven we adviezen en delen we ervaringen. Naast de verkoop van mooie accessoires, verlichting, meubels, vloeren, raam- en wandbekleding, verkopen we ook al een aantal jaren verf van het merk L'Authentique Paints & Interior. We zijn er nog steeds trots op dat we dit kwalitatieve verfmerk mogen verkopen. Omdat we zo enthousiast zijn over deze verven, hebben we een verfmengmachine in onze winkel staan, zodat we nog sneller kunnen leveren. De verf is gemaakt op natuurlijke basis en wij kunnen die mengen in elke gewenste kleur en is binnen een paar minuten klaar. 

Betonlook verf  Concrete look paint 138 Beige 2

wat past ibij jou?

nog meer verf

Ik hoop dat ik je net zo enthousiast heb gemaakt over muurverf als dat ik ben over dit onderwerp. Hieronder nog even een korte samenvatting van de verschillende soorten. Wil je meer weten over bijvoorbeeld andere verfsoorten zoals lakken, vloerverf, gevelverf, ondergronden, decoratieve verf? Kijk dan op onze website of kom gezellig langs in onze winkel.

Met een vleugje creativiteit en warme groeten,

Esther

Work in progress 03

natuurlijke muurverf

De verven van L'Authentique zijn luxe handgemengde producten met intens warme kleuren voor gebruik binnenshuis. Ze zijn gemaakt op waterbasis en van natuurlijke pigmenten. Dit resulteert in een bijna geurloos droogproces dat heel prettig is voor de omgeving.

Inspiratie 19

krijtverf

De krijtverven van L’Authentique zijn watergedragen, minerale verven met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een prachtige uitstraling.

Concrete look stucco 102.Zandsteen en 104.Graniet

kalkverf

Kalkverf is een verfsoort welke vervaardigd wordt uit water en kalk en daarom 100% natuurlijk is. Kalkverf geeft een uniek, mat effect en voegt een unieke touch toe aan het interieur. Door de manier van aanbrengen kan een streperig of gewolkt effect worden gecreëerd.

IMG 5223

matte muurverf

Een matte muurverf creëert een luxe, warme sfeer. De kleuren zijn intenser, geven de ruimte karakter. De matte muurverf is een watergedragen muurverf die goed toe te passen is op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op.

Betonlook verf  Concrete verf 138. beige

betonlook

Industrieel en eigentijds; een sfeer die gecreëerd wordt door het gebruik van betonlook verf. Uniek en sfeerbepalend. Met de betonlook verf kunnen zowel muren als woonaccessoires van een decoratieve, eigentijdse betonlook worden voorzien.

Margherita vellini sfera radi platino

tips en weetjes

Wil je meer weten over onze verf, vraag het ons of bekijk de pagina van l'Authentique.