IMG 4144
van begin tot eindresultaat
verschillende smaken samenbrengen
legendary_brees_interieuradvies_borne

van gesprek naar ontwerp

Bij Homeaccent begrijpen we dat het samenbrengen van twee verschillende smaken een uitdaging kan zijn. Of de ene persoon van levendige kleuren houdt en de ander de voorkeur geeft aan minimalisme, we staan altijd klaar om een harmonieuze balans te vinden.

Esther en Martin, onze deskundige interieuradviseurs, zijn er om te luisteren naar jullie wensen en behoeften. Ze zijn gepassioneerd om een thuis te creëren waar iedereen zich comfortabel voelt, zonder dat het een chaotisch geheel wordt. Ons doel is om voor jullie een op maat gemaakt advies te bieden, zodat jullie huis een weerspiegeling is van beide persoonlijkheden en smaken. Bij Homeaccent draait alles om het vinden van die perfecte balans.

interieurontwerp_borne_3d_impressies

fotorealistisch 3d ontwerp

van ontwerp naar begeleiding

We hebben een fotorealistisch ontwerp gemaakt, waardoor ze een duidelijk overzicht kregen van het mogelijke resultaat. Van de woonkamer, keuken, hal, berging tot aan het toilet, alles stond in dit interieurplan vermeld, voorzien van de mooie impressies en uitgebreid met de foto’s en stalen van de producten en materialen.

Omdat we vonden dat de woning erg donker was, hebben we geadviseerd om er een raam bij in te maken. Dit hebben ze gedaan en daar zijn ze tot op de dag van vandaag erg blij mee, de kamer wordt hierdoor veel lichter.
Over het gehele ontwerp waren Eric en Diane erg enthousiast! Nadat het ontwerp goedgekeurd werd, mochten we de begeleiding op ons nemen.

verbouwen en begeleiden

interieurontwerp_meer_licht_tv_kast_begeleiding_interieur_borne

van begeleiding naar verbouwing

Dat betekent, het benaderen van vakmensen, het definitief uitzoeken van de keuken, van de toilet, de meubelen bestellen, de planning voor de gehele verbouwing maken, etc. etc., zodat het voor iedereen duidelijk is wanneer wie komt. Ook tijdens de verbouwing is er onze begeleiding. Soms kom je iets tegen tijdens een verbouwing wat vooraf niet te zien is, wij weten de wensen van de klant, wij zorgen dan dat het zo opgelost wordt, dat het wel in hun plaatje past.

Het is dan ook zo mooi om onze impressies te zien groeien in de werkelijke woning. Bijvoorbeeld die prachtige houten vloer, dat is natuurlijk veel mooier dan op de impressies, hoe blij de klant daar ook mee is. In hun huis leeft die vloer. Zo leuk dan ook die appjes, die we steeds kregen als er weer wat af was. In het geval van de vloer: ‘wat gaaf wat gaaf, zo blij mee, kan niet wachten om weer lekker thuis te zijn. Zo'n zin in.’ Ze waren tijdelijk verhuisd naar een vakantiewoning, elke keer als ze gingen kijken, kwamen er weer appjes of belletjes. Zo leuk om hun enthousiasme te horen en zien. Daar doe je het voor. 

Met een vleugje creativiteit en warme groeten,

Esther

33

bij HomeAccent draait het om de klant!

quote Eric & Diane

‘We waren toe aan een nieuwe inrichting en zijn via kennissen van ons terecht gekomen bij HomeAccent. De stijl en de winkel spraken ons heel erg aan, waardoor we er direct een warm en goed gevoel bij kregen. Bij HomeAccent word je begeleidt van begin tot eind, waarin onze wensen altijd centraal hebben gestaan en dit is terug te zien in ons huis. No nonsens en geen poppenkast, want bij HomeAccent draait het om de klant! Wij zijn superblij met het resultaat en hebben nu al zin in een nieuw huis zodat we Esther weer kunnen vragen! HomeAccent staat open voor alle wensen en behoeften en denkt graag met je mee voor het gewenste resultaat!’

1
26
13
29
7
HOMEACCENT

al meer dan 15 jaar interieuradvies

contact


HomeAccent Interieur & Ontwerp

Grotestraat 21
7631 BT  Ootmarsum
www.homeaccent.nl

info@homeaccent.nl

Ontwerpstudio/winkel
0031 (0) 541 297945
Esther 0031 (0) 6 347 72 355
Martin 0031 (0) 6 513 58 585

extra informatie