WhatsApp Image 2023 11 11 at 4.02.36 PM
stageplek_homeaccent_ootmarsum_interieur
jouw droom..., onze passie!

interieuradvies mogelijkheden

Ben je op zoek naar interieuradvies? Bij ons vindt je alle mogelijkheden. Of het nu gaat om 2D-plannen, 3D-plannen, lichtplannen of een interieurstyling, wij kunnen je bij alles helpen. Ontdek nu alle opties en maak je interieur dromen werkelijkheid!

Bekijk hieronder de mogelijkheden, of als je iets anders voor ogen hebt, laat het ons weten.

IMG 3959

creatieve brainstormsessie

Bij ons ben je van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek in onze winkel. Maar we gaan verder dan dat. Boek uren speciaal voor jou, waarin we samen kunnen sparren en dieper ingaan op jouw projecten en ideeën.

Tijdens deze sessies willen we niet alleen jouw ontwerpvragen beantwoorden, maar echt de tijd nemen om te luisteren naar wat jij wilt bereiken. Of het nu gaat om kleuren, materialen of gewoon wat extra inspiratie, wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw ontwerpavontuur.

Een bezoek aan onze winkel voor een adviesgesprek en sparsessie betekent voor ons meer dan alleen een transactie. Het is een kans om jouw unieke stijl te begrijpen en samen iets moois te creëren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen aan de slag te gaan.

vrijstaande elegantie 3

interieuradvies aan huis

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden, en dat begint met ons persoonlijk advies, gewoon bij jou thuis. Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw unieke stijl en voorkeuren te verkennen, terwijl we de eindeloze mogelijkheden doornemen.

We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan en jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Of dat nu gaat om een kleuradvies of een stylingadvies, het sparren bij jou om tot iets moois te komen, er kan zoveel gedaan en besproken worden in een paar uurtjes.

Bovendien, mocht je later besluiten dat je meer begeleiding wilt, kan dit advies dienen als een gratis intakegesprek voor een uitgebreider 3D interieurplan. Wat jouw wensen ook zijn, wij zijn er om ze te vervullen!

Enscape 2023 10 28 13 46 11

interieurplan

Na het intakegesprek werken we aan het interieurplan met gewenste 2D- en/of 3D-impressies en een uitgebreid moodboard. Creativiteit krijgt volop ruimte.

Tijdens een tussentijdse bespreking presenteer ik mijn gedachten achter het moodboard, de indeling, een concept 3D-versie en de gekozen kleuren. Jullie waardevolle feedback helpt bij het compleet maken van het kleuren-, meubel- materialen- en lichtplan.

De stalen van alle geadviseerde materialen en kleuren, samen met de 3D-impressies (in film en impressies), geven het interieurontwerp een realistisch beeld van de gecreëerde sfeer.

Deze stalen krijg je mee in onze interieurbox (indien mogelijk). Een voorproefje om naar uit te kijken en later handig bij de aanschaf van bijvoorbeeld meubels en accessoires! 

Sumo Vase Horns   Bone White 3

lichtplan

De basis van jouw interieur is o.a. goede verlichting. Licht is van praktisch belang, maar licht brengt ook sfeer en warmte. Er zijn dan ook verschillende armaturen met verschillende functies nodig voor een ruimte.

Wij bespreken met jou hoe je de verschillende ruimtes gebruikt om zo te komen tot een optimaal lichtplan.

Dit lichtplan geeft inzicht in het type lichtbron, de toegepaste armaturen en de ideale positie van de verlichting. Ook kunnen we het schakelplan voor je uitwerken.

Als je de voorkeur geeft aan een meer beknopt lichtplan, bijvoorbeeld als je alleen behoefte hebt aan een nieuw armatuur of een kort lichtadvies, dan staat die keuze natuurlijk tot je beschikking.

 

Project woonkeuken

meubelontwerp

 Als meubelontwerpers koesteren we een diepe passie voor het vervaardigen van unieke en functionele stukken die de persoonlijkheid van hun eigenaar weerspiegelen. Of het nu gaat om een keuken die je dromen waarmaakt, een veelzijdige kast voor elke ruimte of een tafel, groot of klein, elk meubelstuk is bij ons speciaal voor jou ontworpen.

We genieten ervan om te spelen met verschillende materialen en vormen om een harmonieus en esthetisch ontwerp te bereiken.

Ons doel is om meubels te maken die niet alleen prachtig zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. We geloven dat elk meubelstuk een verhaal vertelt en we zijn enthousiast om samen te werken met klanten om hun droommeubels werkelijkheid te maken. 


martin kuipers homeaccent begeleiding

begeleiding

Na het zorgvuldig opstellen van het interieurplan, kun je desgewenst verder gaan met onze uitgebreide begeleiding voor het gehele project. Bij ons hoef je je nergens zorgen over te maken, want door de volledige coördinatie met vakmensen op ons te nemen, zorgen we voor een vakkundige uitvoering van het plan.

We laten niets aan het toeval over. Met onze jarenlange ervaring en expertise streven we naar een naadloze en succesvolle realisatie van jouw project

Dit betekent dat je vol vertrouwen kunt ontspannen en genieten, wetende dat wij elk aspect van jouw project tot in de kleinste details perfectioneren. Je wensen en verwachtingen zijn onze leidraad, en we zorgen ervoor dat het eindresultaat is wat je voor ogen had. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel!

Nieuwbouw homeaccent

schakel in de fase van de bouwtekenigen ons al in, dat voorkomt al gauw stress.

stappenplan nieuwbouw

Bij het realiseren van een nieuwbouwproject begrijpen we dat dit niet zomaar een proces is; het is een opwindende, maar ook uitdagende reis. We weten dat het bouwen van je droomhuis een persoonlijke reis is, en ons stappenplan nieuwbouw is speciaal ontworpen om je moeiteloos door elke fase te leiden. Hier streven we ernaar om niet alleen je huis, maar ook je reis onvergetelijk te maken. Met ons aan je zijde kun je vol vertrouwen en goed geïnformeerd de keuzes maken die je nieuwe thuis vorm zullen geven.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen z.s.m. reageren.