WhatsApp Image 2023 11 11 at 4.02.36 PM
Nieuwbouw homeaccent
in de beginfase bezig met je interieur

Stappenplan nieuwbouw project

Bij het realiseren van een nieuwbouwproject begrijpen we dat dit niet zomaar een proces is; het is een opwindende, maar ook uitdagende reis. We weten dat het bouwen van je droomhuis een persoonlijke reis is, en ons stappenplan nieuwbouw is speciaal ontworpen om je moeiteloos door elke fase te leiden. Hier streven we ernaar om niet alleen je huis, maar ook je reis onvergetelijk te maken. Met ons aan je zijde kun je vol vertrouwen en goed geïnformeerd de keuzes maken die je nieuwe thuis vorm zullen geven.

DSC00776
wat moet je weten voordat je met bouwen begint?

Bij het bouwen of renoveren is het essentieel om vroegtijdig het interieur te overwegen, omdat sommige beslissingen genomen moeten worden voordat de bouw begint. De aannemer moet dit al weten voordat de bouw start. Ook zaken die later nog kunnen, maar waar ineens een beslissing over genomen moet worden, geven keuzestress. Deze voorkom je door op tijd te weten hoe je interieurplan is. Daar kunnen we mee helpen, bijvoorbeeld d.m.v. meekijken met de bouwtekening, lichtplannen, indelingadviezen, kleurenplannen.

2d indeling kleur

indelingsplan

Een efficiënt indelingsplan van je interieur is de basis van een goed interieurontwerp.

Welke ruimtes zijn er of welke wil je creëren? Welke functie hebben ze, en voor wie? Hoe zijn de looproutes? Hoe zit het met de lichtinval? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het ontwerpen van het interieur.

Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Dit maken we dan in een concept ontwerp, later in het traject breiden we dit uit. 

Schermafbeelding 2024 01 06 093719

lichtplan en domotica

Licht heeft invloed op kleur, ruimte en sfeer. Daarom is het belangrijk dat een lichtontwerp perfect aansluit op de totale situatie en de visie waarop het ontwerp is gebaseerd

Als we over domotica spreken, bedoelen we een centraal systeem in de woning. Denk niet alleen aan stopcontacten en verlichting, maar ook aan de gordijnrails of jaloeziën. Met als gevolg dat jezelf bijna geen schakelaar meer hoeft aan te raken. 

'Wist je dat bij het begin van de bouw vaak de inbouwspots al bekend moeten zijn, wees dan ook niet te laat met HomeAccent in te schakelen vaan een indelings- en lichtplan.' 

materialen bord

interieurontwerp, materialen- en kleuradvies

We denken over de gebruikte kleuren en materialen goed na. Deze bepalen namelijkde sfeer en hebben invloed op hoe je een ruimte ervaart. Materialen die de sfeer in jouw huis vertalen naar jouw wensen. 

We geven een uitgebreide motivatie van het interieuradvies, zodat het duidelijk is welk idee en inzicht de basis is van het interieuradvies

Enscape 2023 12 14 14 32 45

3d fotorealistisch ontwerp

Deze interieurideeën maken we zichtbaar met 3D fotorealistische impressies. Het is als een sneak peek in jouw toekomstige thuis. 

We vertalen ons advies naar beeld, perfectioneren samen de details en passen direct aan op basis van jouw feedback. Dit is geen ontwerp, dit is een voorproefje van jouw thuis, klaar om tot leven te komen.

Op naar de volgende stap in jouw unieke interieuravontuur!

vrijstaande elegantie 3

finishing touch; ruimteaankleding en styling

Hier komt alles samen, en we richten ons op het perfectioneren van de ruimte door middel van doordachte styling en aankleding.

We gaan verder dan meubels en layout. Het draait nu om het toevoegen van persoonlijkheid, sfeer en de kleine details die jouw ruimte uniek maken.

Samen bekijken we accessoires, kunstwerken, verlichting en andere elementen die de kers op de taart vormen.  

Enscape 2023 09 16 14 09 33

tuinontwerp

Bij ons draait het om meer dan alleen binnenruimtes, we houden van buitenleven. We vinden het heerlijk om tuinen te ontwerpen die een verlengstuk zijn van je huis, een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Deze kunnen ook weer d.m.v. fotorealistische 3d impressie inzichtelijk worden gemaakt.

Laat ons je helpen je tuindromen waar te maken, zodat je kunt genieten van de eenvoudige schoonheid van het buitenleven, recht in je eigen achtertuin.

 

esther homeaccent styling advies

advies op maat

interieuradvies

Geen nieuwbouw, maar wel geïnteresseerd in een advies?Uiteraard zijn hier ook mogelijkheden voor.