materialen bord
16 jaar bestaan
esther brookhuis homeaccent kussens
hoe leuk dat je hiervan profiteert!

kortingen

Door alle drukte hebben we ons 15-jarig bestaan niet gevierd, maar we willen het toch vieren omdat we deze mijlpaal heel bijzonder vinden. Daarom introduceren we nu speciale kortingen ter ere van ons 16-jarig jubileum, exclusief voor onze gewaardeerde nieuwsbriefabonnees.

Laat je nieuwsbrief zien om van deze aanbiedingen te profiteren, uitgeprint of op je telefoon. We kijken ernaar uit je snel te zien!

alles alleen geldig in maart 2024!

Manila Spiral 64510 Roomshot Web LR fullscreen

gratis clearpro lijm bij Arte behang

Arte-behang en wandbekleding verdienen de beste behandeling met Arte's ClearPro lijm. Daarom ontvang je in maart 2024 de benodigde lijm gratis bij aanschaf van Arte-behang, ongeacht of het om rollen of meters behang gaat. Met ClearPro lijm ben je verzekerd van een perfecte bevestiging.

Voor het verwijderen van oud behang bieden we een handig hulpmiddel: de Easypro behangverwijderaar van 5 liter. Deze maand ontvang je hierop 16% korting.

Heb je hulp nodig bij het schilderen? Geen probleem, wij regelen graag een professionele schilder voor jou. Het uurloon van de schilder komt echter voor jouw rekening. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Hoes ajaccio 05 40x60cm

16% korting op alle accessoires en verlichting

Maak jouw ruimte nu extra speciaal met 16% korting op al onze accessoires in maart 2024! Van sfeervolle lampen tot knusse kussens, wij hebben alles om jouw huis tot een thuis te maken.

Profiteer van deze unieke kans om jouw persoonlijke stijl te versterken en je omgeving nog gezelliger te maken. Kom snel langs en ontdek jouw favoriete accessoires - want jouw huis verdient het allerbeste!

En vergeet niet, wij staan voor je klaar om jouw ruimtes tot leven te brengen. Laat ons je begeleiden bij het creëren van een interieur waar je elke dag van geniet.

Jabo Outdoor 2440 4 scaled

16% korting op binnen- en buitenvloerkleden

Juist nu de zon zich nog weinig laat zien, bieden wij in maart 2024 ook nog eens 16% korting op zowel binnen als buiten vloerkleden.

Dus zelfs als het buiten te fris is, kun je binnen nog genieten van warme en gezellige momenten.

En wanneer de zon eindelijk begint te schijnen, zorgen onze buiten vloerkleden ervoor dat je snel warme voeten hebt en volop kunt genieten van de stralende dagen.

Mis deze aanbieding niet en maak je klaar voor comfort, binnen én buiten!

Vul in en maak kans op één van de drie bonnen!

keuken1

winactie met drie prijzen!!!

Graag nodigen we je uit om onze korte enquête in te vullen, zodat we beter kunnen begrijpen wat onze nieuwsbrieflezers graag willen zien. Door deel te nemen maak je kans op een prijs: een bon ter waarde van 300 euro, een bon van 160 euro of een bon van 100 euro!

Jouw feedback is waardevol voor ons om onze nieuwsbrief te verbeteren en jou beter van dienst te zijn. Dus gun ons een minuutje van je tijd en klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen en maak kans op een prijs.

Alvast bedankt voor je deelname en veel succes met de loting!