homeaccent interieur en ontwerp pand ootmarsum
over ons
Teamfoto homeaccent
zien we je snel?

team

Samen vormen wij: Esther, Martin en Maud een gedreven team met een passie voor interieurontwerp en betrokkenheid bij elke klant. Bij HomeAccent Interieur & Ontwerp bieden we je een warme en persoonlijke ervaring. Samen creëren we een interieur dat echt bij jou past. Wij luisteren naar jouw wensen, en zorgen met onze ideeën, creativiteit, handigheid en 3D-tekenexpertise voor een uniek ontwerp. Want jij wilt toch het interieur waar jij blij van wordt.

Esther brookhuis homeaccent

Esther Brookhuis

interieurontwerpster/-styliste, eigenaresse

Esther is niet alleen een interieurontwerpster, maar ook een ware liefhebber van alles wat met interieur te maken heeft. Met een passie voor het creëren van prachtige ruimtes heeft ze haar eigen bedrijf, HomeAccent Interieur & Ontwerp, 16 jaar geleden opgericht na een omscholingstraject.

Haar creativiteit en oog voor detail zijn de drijvende kracht achter het vertalen van jouw wensen naar een uniek en functioneel ontwerp. Met een hart vol enthousiasme en toewijding brengt ze haar artistieke visie tot leven in elke ruimte die ze ontwerpt. Ook hecht ze veel waarde aan  een vertrouwensband met haar klanten.

Esther's betrokkenheid bij elk project is voelbaar in elk detail en haar persoonlijke touch maakt elk ontwerp uniek. Samen met de rest van het gepassioneerde team streven ze ernaar om jouw droominterieur te realiseren en een omgeving te creëren waarin jij je volledig thuis voelt.

esther homeaccent styling advies

Esther:
'Een andersman droom werkelijkheid zien worden, waarin jij deel hebt gehad, is een groot compliment.'

Martin kuipers homeaccent

Martin Kuipers

verkoper/allround mede-eigenaar

Martin, Esther's man, is een onmisbare kracht binnen HomeAccent Interieur & Ontwerp. Met zijn veelzijdige vaardigheden en aandacht voor detail zorgt hij voor praktische zaken en speelt hij een cruciale rol in de uitleveringen en operationele processen. 

Martin voegt niet alleen professionaliteit toe aan het bedrijf, maar staat ook altijd klaar om klanten te ondersteunen met zijn vriendelijke benadering. Zijn harde werk en praktische vaardigheden zijn onmisbaar voor het succes van ons interieurbedrijf.

Of het nu gaat om praktische kwesties of klantondersteuning, Martin staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat elk aspect van ons werk vlekkeloos verloopt.

Martin kuipers homeaccent praktijk gordijnen ophangen

Martin:
'Zeg wat je doet, doe wat je zegt.'

maud christenhusz homeaccent 3

Maud Christenhusz

interieuradviseur

Maud, een recent afgestudeerde creatieveling, voegt een frisse wind toe aan HomeAccent Interieur & Ontwerp.

Met haar in 2023 behaalde diploma en een passie voor interieurontwerp, brengt ze haar talent voor 3D-tekenen naar voren. Maud heeft een scherp oog voor innovatieve ontwerpen en helpt bij het visualiseren van de creatieve concepten.

Haar bijdrage draagt bij aan het creatieve karakter van het team. Maud zorgt mede voor het delen van inspirerende interieurtips op onze sociale media kanalen, evenals via onze nieuwsbrief. 

Maud's unieke benadering en gevoel voor stijl zijn een waardevolle aanvulling op ons team en haar out-of-the-box denken zal zeker onze projecten verrijken. Haar passie voor interieur zal zeker inspireren. 

DSC00342

Maud:
'In de wereld van interieur vind ik mijn creatieve huis. Elke ruimte is een blanco canvas, klaar om tot leven te worden gebracht.'

Estherbrookhuis advies

jouw droom, mijn passie!

interesse in een interieuradvies?

Neem contact op met onze interieurontwerpster Esther Brookhuis

'Een andermans droom werkelijkheid zien worden, waarin jij deel hebt gehad, is een groot compliment.'

logo_homeaccent

al meer dan 16 jaar interieuradvies

contact


HomeAccent Interieur & Ontwerp

Grotestraat 21
7631 BT  Ootmarsum
www.homeaccent.nl

info@homeaccent.nl

Ontwerpstudio/winkel
0031 (0) 541 297945
Esther 0031 (0) 6 347 72 355
Martin 0031 (0) 6 513 58 585

extra informatie