homeaccent interieur en ontwerp pand ootmarsum
over ons
Teamfoto homeaccent
zien we je snel?

team

Samen vormen wij: Esther, Martin en Maud een gedreven team met een passie voor interieurontwerp en betrokkenheid bij elke klant. Bij HomeAccent Interieur & Ontwerp streven we naar een persoonlijke en warme ervaring, waarbij elke klant behandeld wordt als een gewaardeerde partner in het creƫren van prachtige interieurs die echt bij hen passen. Met creativiteit, handigheid en 3D-tekenexpertise zetten we jouw wensen om in unieke ontwerpen. Ervaar onze persoonlijke benadering en vakmanschap.

Esther brookhuis homeaccent

Esther Brookhuis

interieurontwerpster/-styliste, eigenaresse

Onze inspirerende oprichtster, Esther, is niet alleen een getalenteerde interieurontwerpster, maar ook een ware liefhebber van alles wat met interieur te maken heeft. Met een passie voor het creëren van prachtige ruimtes heeft ze haar eigen bedrijf, HomeAccent Interieur & Ontwerp, 15 jaar geleden opgericht na een omscholingstraject.

Haar creativiteit en oog voor detail zijn de drijvende kracht achter het vertalen van jouw wensen naar een uniek en functioneel ontwerp. Met een hart vol enthousiasme en toewijding brengt ze haar artistieke visie tot leven in elke ruimte die ze ontwerpt. Ook hecht ze veel waarde aan  een vertrouwensband met haar klanten.

Esther's betrokkenheid bij elk project is voelbaar in elk detail en haar persoonlijke touch maakt elk ontwerp uniek. Samen met de rest van het gepassioneerde team streven ze ernaar om jouw droominterieur te realiseren en een omgeving te creëren waarin jij je volledig thuis voelt.

esther homeaccent styling advies

Esther:
'Een andersman droom werkelijkheid zien worden, waarin jij deel hebt gehad, is een groot compliment.'

Martin kuipers homeaccent

Martin Kuipers

verkoper/allround mede-eigenaar

Martin, Esther's man, is een onmisbare kracht binnen HomeAccent Interieur & Ontwerp. Met zijn veelzijdige vaardigheden en aandacht voor detail zorgt hij voor praktische zaken en speelt hij een cruciale rol in de uitleveringen en operationele processen. Zijn toewijding aan efficiëntie verzekert dat elk project nauwkeurig wordt afgehandeld.

Martin voegt niet alleen professionaliteit toe aan het bedrijf, maar staat ook altijd klaar om klanten te ondersteunen met zijn vriendelijke benadering. Zijn harde werk en praktische vaardigheden zijn onmisbaar voor het succes van ons interieurbedrijf.

Met Martin in ons team kunnen we de hoogste kwaliteit en service bieden. Zijn betrouwbaarheid en toewijding weerspiegelen onze gemoedelijke en persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om praktische kwesties of klantondersteuning, Martin staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat elk aspect van ons werk vlekkeloos verloopt.

Martin kuipers homeaccent praktijk gordijnen ophangen

Martin:
'Zeg wat je doet, doe wat je zegt.'

maud christenhusz homeaccent 3

Maud Christenhusz

interieuradviseur

Maud, een recent afgestudeerde creatieveling, voegt een frisse wind toe aan HomeAccent Interieur & Ontwerp.

Met haar in 2023 behaalde diploma en een passie voor interieurontwerp, brengt ze haar talent voor 3D-tekenen naar voren. Maud heeft een scherp oog voor innovatieve ontwerpen en helpt bij het visualiseren van de creatieve concepten.

Haar bijdrage draagt bij aan het gemoedelijke en creatieve karakter van het team. Maud zal tevens zorgen voor het delen van inspirerende interieurtips op onze sociale media kanalen, evenals via onze nieuwsbrief. Waardoor jullie kunnen profiteren van haar expertise en inspiratie.

Maud's unieke benadering en gevoel voor stijl zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons team en haar out-of-the-box denken zal zeker onze projecten verrijken. Haar passie voor interieur zal zeker inspireren. 

DSC00342

Maud:
'In de wereld van interieur vind ik mijn creatieve huis. Elke ruimte is een blanco canvas, klaar om tot leven te worden gebracht.'

'Een andermans droom werkelijkheid zien worden, waarin jij deel hebt gehad, is een groot compliment.'

HOMEACCENT

al meer dan 15 jaar interieuradvies

contact


HomeAccent Interieur & Ontwerp

Grotestraat 21
7631 BT  Ootmarsum
www.homeaccent.nl

info@homeaccent.nl

Ontwerpstudio/winkel
0031 (0) 541 297945
Esther 0031 (0) 6 347 72 355
Martin 0031 (0) 6 513 58 585

extra informatie